Reparaties aan het asfalt in de avond en nacht in de regio Alkmaar e.o.

(23 maart 2020)

De provincie Noord-Holland voert op meerdere provinciale wegen in de omgeving van Alkmaar en omstreken onderhoud uit aan het asfalt.

Het gaat om Westerweg (N242) in Heerhugowaard, Noordervaart (N243) in Schermerhorn, Schermerhornerweg (N243) in Noordbeemster, N504 (Westelijke Randweg) in Oudkarspel, N508 (Huygendijk) in Ursem. De werkzaamheden vinden verspreid plaats in de periode van 6 april tot en met 15 april van 20.00 tot 5.00 uur. De hinder voor het verkeer blijft beperkt.

Minimale hinder

De werkzaamheden veroorzaken weinig hinder. In de meeste gevallen geldt een snelheidsbeperking ter hoogte van de werkzaamheden of staan er verkeersregelaars om het verkeer veilig langs de werkzaamheden te leiden. Het kan zijn dat een weg wordt afgesloten en het verkeer met borden wordt omgeleid, maar ook dan is de vertraging minimaal. 

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de www.gebiedscontractmiddennoord.nl of Twitter (@ProvincieNH).