Telefonisch spreekuur HOV Station Beverwijk

(17 maart 2020)

De inloopbijeenkomst gepland op 19 maart gaat vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet door. Om ervoor te zorgen dat betrokkenen toch hun vragen kunnen stellen tijdens de periode van inspraak, wordt een wekelijks telefonisch spreekuur gestart.

Tijdens de inloopbijeenkomst zouden het inspraakproces en het Voorlopig Ontwerp (VO) van de 2 busbanen en de onderdoorgang bij station Beverwijk toegelicht worden. Ook was er gelegenheid voor het stellen van vragen. Nu de bijeenkomst niet doorgaat, stellen de provincie Noord-Holland en de gemeente Beverwijk en Velsen van 19 maart t/m 9 april een wekelijks telefonisch spreekuur in op donderdagmiddag. Verschillende projectexperts van de gemeenten, het ingenieursbureau en de provincie zitten klaar om uitleg te geven.  

Heeft u vragen over de documenten die ter inzage liggen of over het inspraakproces zelf? Dan kunt u tijdens het telefonisch spreekuur contact opnemen met Ramon Kuipers, omgevingsmanager van de provincie Noord-Holland via 023-514 5772.

Op de volgende dagen en tijden is het telefonisch spreekuur geopend:

  • Donderdag 19 maart van 15.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 26 maart van 15.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 2 april van 15.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 9 april van 15.00 tot 17.00 uur

De periode van inspraak duurt van 5 maart tot en met 16 april. Kijk voor meer informatie op www.noord-holland.nl/hovstationbeverwijk.

Er zijn een aantal maatregelen van kracht gegaan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De maatregelen houden onder meer in dat evenementen met een vergunnings- en meldplicht en alle overige samenkomsten zijn verboden tot 1 september 2020. Op de website van het RIVM (http://www.rivm.nl/) staat de meest recente informatie en uitleg over de maatregelen.