Onderhoud aan de vlotbruggen in Kop van Noord-Holland

De provincie Noord-Holland werkt vanaf 2 juni 2020 achtereenvolgens aan de Sint Maartensvlotbrug, vlotbrug ’t Zand en de Burgervlotbrug, allen in gemeente Schagen. Het gaat om een reguliere onderhoudsronde.

Gebiedsaannemer WaakSaam voert de werkzaamheden uit.

Pont

Sint Maartensvlotbrug, 2 en 3 juni

- Dinsdag 2 juni van 22.00 tot 6.00 uur
- Woensdag 3 juni van 22.00 tot 6.00 uur

De brug is afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroute loopt via de Stolperbasculebrug. Klik hier voor een omleidingskaartje. Er is geen tijdelijke veerpont voor fietsers en voetgangers, omdat de werkzaamheden ’s avonds en ‘s nachts zijn, buiten de gebruikelijke vaartijden.

Vlotbrug ’t Zand, 4 - 6 juni

- Start: donderdag 4 juni om 9.00 uur
- Gereed: zaterdag 6 juni 5.00 uur
- Er wordt alleen overdag gewerkt.

De brug is afgesloten voor alle verkeer. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug. Klik hier voor de omleidingsroute. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een pont: op donderdag van 9.00 tot 21.30 uur en op vrijdag van 6.00 tot 21.30 uur

Burgervlotbrug, 9 - 13 juni

- Start: dinsdag 9 juni om 7.00 uur
- Gereed: zaterdag 13 juni 5.00 uur
- Naast regulier onderhoud wordt hier ook een paal gerepareerd (de balanspaal). Er wordt dagelijks van 7.00 tot 19.00 uur gewerkt. Mogelijk op vrijdag 12 juni ook in de avond en nacht.  

De brug is afgesloten voor alle verkeer. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug en de Schoorldammerbrug. Klik hier voor de omleidingsroute. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen van 6.00 tot 21.30 uur gebruikmaken van een veerpont.

Coronamaatregelen

WaakSaam volgt de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. De aannemer verzoekt mogelijke passanten van de brug ook de maatregelen in acht te nemen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl of kijk op: www.waaksaam.com/nieuws

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, bruggen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op www.waaksaam.com leest u meer over de werkzaamheden.