Online Demo Day sluit GO!-NH Accelerator af

(14 mei 2020)

Voor het eerst wordt de GO!-NH Accelerator duurzame innovatie 2020 volgende maand afgesloten met een online editie van een GO!-NH Demo Day. Het evenement vindt op 16 juni plaats van 14.30 tot 18.00 uur.

GO!-NH-bijeenkomst in 2019.

Onzekere tijden vragen om innovatieve oplossingen en die worden aangeboden door de GO!-NH-deelnemers. De provincie Noord-Holland en Innomics organiseren de GO!-NH Accelerator om duurzame mkb-bedrijven en ondernemers te ondersteunen en versnellen. De teams (pdf, 574,30) hebben 3 maanden hard gewerkt aan hun proposities en lancering op de markt. Nu zijn ze klaar om hun innovaties aan een groot publiek te presenteren.

Het hele programma is vanuit eigen huis of kantoor te volgen en deelnemers kunnen in contact komen met koplopers op het gebied van duurzame innovatie. Het wordt afgetrapt met een keynote dan Kate Raworth: schrijfster van Doughnut Economics en betrokken bij de Amsterdam Donut Coalitie. Verder staan de GO!-NH-deelnemers op het podium tijdens GO!-NH On Stage. Ook worden er breakoutsessies en rondetafelsessies gehouden door de deelnemers en partners. Er wordt gediscussieerd over thema’s als korte ketens, plastics en textiles.

Maak bijvoorbeeld kennis met BedAffair, de grootste 100% duurzame beddenwinkel van de Benelux; de nieuwe duurzame bloemenbibliotheek Reflower die de bloemenindustrie op z’n kop zet en lokale bezorgservice Hurby. Ook is er een online marktplaats en de mogelijkheid om te speeddaten met ondernemers. De dag wordt afgesloten met een virtuele borrel.

Voor deze Demo Day werkt GO!-NH samen met verschillende partners, waaronder de Amsterdam Donut Coalition. Binnenkort worden er meer partners bekend gemaakt. Deze partners verzorgen in samenwerking en parallel aan de GO!-NH Demo Day verschillende sessies. De komende weken worden er meer partners en de invulling van het programma bekend. Vanaf 1 juni kan er op sessies worden ingeschreven via het online aanmeldformulier.