Werkzaamheden brug Ouderkerk op 7 en 8 mei

(04 mei 2020)

De tijdelijke verkeersregelinstallatie (stoplichten) op de kruising Amstelslag in de N522/Oranjebaan wordt op donderdag 7 en vrijdag 8 mei tussen 9.00 en 16.00 uur weggehaald. Ook plaatst de aannemer de knipperbollen terug.

Tijdens de werkzaamheden zijn er verkeersmaatregelen ingesteld. Er zijn meerdere verkeersregelaars aanwezig die het verkeer in goede banen leiden. Zij leiden het verkeer om het werk heen. De rijstroken zijn aangepast naar 1 rijstrook per rijrichting. Het kan gebeuren dat het verkeer iets langer dan gewoonlijk moet wachten vanwege hijswerkzaamheden aan de portalen van de verkeerslichten.
 

tijdelijke verkeersmaatregelen verwijders

Start bouw nieuwe brug uitgesteld


Omdat de bouw van de nieuwe brug bij Ouderkerk is uitgesteld, is de tijdelijke verkeersregelinstallatie niet meer nodig op de kruising Amstelslag in de N522/Oranjebaan. Die wordt tijdens de werkzaamheden weggehaald. Verder plaatst de aannemer de knipperbollen terug en deze gaan weer aan. De bollen waren buiten werking gesteld vanwege de tijdelijke verkeersregelinstallatie. Na 8 mei zijn de knipperbollen weer belangrijk om de bussen en de fietsers veilig de kruising te laten passeren. De bollen maken het verkeer attent op naderende bussen vanuit Amstelveen richting Amsterdam. Fietsers maken gebruik van de aanwezige stoplichten.