Smart Mobility festivalweek

(12 oktober 2020)

Van 16 tot en met 19 november 2020 is het festivalweek met het online ‘Smart Mobility MRA festival: slim, groen en veilig’.

Smart Mobility MRA Festival

Tijdens het Smart Mobility Festival: slimmer, groener en veiliger zijn ruim 25 interactieve (online) sessies te volgen. De provincie Noord-Holland verzorgt een aantal interessante werkateliers en masterclasses op het gebied van Smart Mobility tijdens de 4-daagse festivalweek:
 

Maandag 16 november

De maatschappelijke waarde van Smart Mobility samen met TNO (14.00 – 15.00 uur)

Woensdag 18 november

Zero Emission – Zero Mobility? Samen met Amsterdam Smart City (14.00 – 15.00 uur)

Donderdag 19 november

Dashboards: het antwoord op jouw mobiliteitsvraag? Samen met Vervoersregio Amsterdam (10.00 – 11.00 uur)

Hoe communiceert de slimme brug? (11.30 – 12.15 uur)

Maatschappelijke effecten van Smart Mobility: de cijfers samen met Goudappel Coffeng(14.00 – 14.45 uur)

Programma festivalweek

De provincie is natuurlijk niet de enige deelnemer, er zijn meer partners die interessante sessies voor hun rekening nemen. Bijvoorbeeld over Connected Transport Corridors (CTC), Concorda, data delen, verkeersmanagement in een Google-tijdperk.
Bekijk het volledige programma   of meld je direct aan.

Kennisdelen en van elkaar leren

De provincie werkt aan slim, schoon en veilig reizen in Noord-Holland. Dit doen we door gebruik te maken van data, digitalisering en technologische ontwikkelingen. En door continu te testen wat deze ontwikkelingen betekenen voor de wegen, vaarwegen, het milieu, de bereikbaarheid, de leefbaarheid en de reiziger. Meer weten? Meld je aan voor één of meerdere sessies tijdens Smart Mobility Festival voor en door collega-vakgenoten. We zien er naar uit om kennis te delen, van elkaar te leren en samen verder te komen.

 

 

 

 

Uitgelicht