Woensdag 8 december webinar elektrisch laden voor Verenigingen van Eigenaren

(01 december 2021)

Het plaatsen van een laadpunt in gezamenlijke parkeervoorzieningen kan veel vragen oproepen. Hoe regel je als bewoner een laadplek? Hoe verdeel je de kosten en het eigendomsrecht? Is de (brand)veiligheid wel gewaarborgd. MRA-Elektrisch organiseert op 8 december om 19.00 uur een webinar over deze en andere vragen.

Het webinar is speciaal bedoeld voor leden van Verenigingen van Eigenaren in Noord-Holland. Deelname is gratis, maar deelnemers worden gevraagd zich aan te melden via de website van MRA-elektrisch.

Er zijn steeds meer elektrische auto’s in Nederland. Binnen het project MRA-Elektrisch werken overheden in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht samen om elektrisch vervoer te stimuleren en een netwerk van publieke oplaadpunten te realiseren. Voor leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE) roept het plaatsen van een laadpunt in de gezamenlijke parkeervoorziening specifieke vragen op. MRA-Elektrisch organiseert daarom speciaal voor deze doelgroep een webinar om deze vragen te beantwoorden.

Woensdag 8 december webinar elektrisch laden voor Verenigingen van Eigenaren