Kijk pitches GO!-NH deelnemers terug

(26 juli 2021)

Na een groeiversnellingsperiode van 3 maanden vond eind juni het slotevent GO!-NH On Stage plaats.

De 20 deelnemende ondernemers die deelnamen aan de programma’s GO!-NH Accelerator en GO!-NH Growth stonden tijdens verschillende themasessies op het podium en presenteerden hun duurzame innovaties aan de bezoekers. Alle themasessies zijn nu terug te kijken

Deelnemers GO!-NH

De afgelopen 3 maanden werkten de teams met hulp van experts aan hun propositie, groei, ambitie en andere uitdagingen. Ze kregen daarbij begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven. Verder kregen ze coaching om vaardigheden om hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Lees hier meer over de teams.

Deze editie van GO!-NH On Stage werd live gestreamd vanuit 2 studio’s in de H20 Esports Campus in Purmerend. Tijdens de opening van de dag ging gedeputeerde Zita Pels van Circulaire Economie in gesprek met een aantal ondernemers. Vervolgens vonden verspreid over de dag 10 themasessies en sessies van programmapartners van GO!-NH plaats. Tijdens een plenaire lunchsessie werden de teams geïntroduceerd met een korte video en had dagvoorzitter Leonie van der Kruk voor de teams enkele vragen in petto. De gehele dag waren de teams beschikbaar voor vragen en individuele gesprekken in hun eigen online breakoutsessie.

Zita Pels, gedeputeerde Circulaire Economie: “Deze dag ademde weer innovatie, moed en inzet van Noord-Hollandse ondernemers die allemaal zien dat duurzaam en circulair ondernemen de enige toekomst is. Allemaal hebben ze stuk voor stuk met hun innovatie of idee een stukje in handen dat bijdraagt aan onze klimaatdoelen van 2030 en 2050. GO!-NH heeft met deze groep nu 87 alumni. Ik kijk er naar uit om ze in de toekomst te blijven volgen én weer veel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen en verder te helpen.”