Meld je nu aan voor introductiebijeenkomst GO!-NH-Scale

(30 juli 2021)

Denk je met je duurzame onderneming aan opschalen? En wil je meer weten over het nieuwe programma GO!-NH Scale? Meld je nu aan voor de gratis introductiebijeenkomst!

Op 25 augustus houdt GO!-NH, het ondernemersprogramma van de provincie Noord-Holland, een introductiebijeenkomst over het nieuwe GO!-NH Scale traject dat in september start. Ook geeft Peter van Fluit een speciale Scale-Up Masterclass. Het nieuwe programma GO!-NH Scale richt zich op mkb’ers die al goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun duurzame innovatie uit te breiden naar nieuwe markten of gebieden. 

Programma 25 augustus 2021

  • 15.00 – 16.30: GO!-NH Scale-up Masterclass met Peter van der Fluit
  • 16.30 – 17.00: Introductiebijeenkomst GO!-NH Scale

Het opschalen van je startup is ontzettend spannend. Je maakt van je innovatief businessidee een bedrijf met bestaansrecht dat groeit en bloeit. De opschaalfase kent ook bijzonder veel valkuilen: slechts 10% van de startups komt in de fase scale-up. Hoe voorkom je te vroeg opschalen en hoe breng je je bedrijf tot volle bloei? Peter van der Fluit (Principal van The Chasm Group en leadcoach bij GO!-NH) neemt je mee in Scale-Up Play, een sessie waarin je groots leert denken. Zodat je vervolgens kunt beginnen met het op de juiste manier inrichten van jouw bedrijf, zodat het klaar is voor de volgende fasen en markten. Aanmelden kan via: https://go-nh.nl/programmas/academy-21/ 

GO!-NH Scale

Bedrijven kunnen zich tot 5 september 2021 inschrijven voor GO!-NH Scale via de website van GO!-NH. Na de selectie start het programma half september. Tijdens het traject worden bedrijven 6 maanden begeleid via individuele coaching, workshops en matchmaking. Samen met de bedrijven wordt verkend op welke nieuwe markten ze zich gaan richten en wat daarbij komt kijken. Het scale-programma bereidt de organisatie voor op flinke groeisprongen, door samen een goede ‘go-to-market’-strategie uit te werken onder begeleiding van experts. 

  • Geschikt voor: later stage startups, scale-ups en mkb’ers in opschaalfase
  • Kenmerkende vraag: welke markt(en) boor ik als volgende stap aan?
  • Omzet (bedrijf/innovatie): € 1 - 10 miljoen