Werkzaamheden aan Huygenvaartfietsbrug in Alkmaar

(26 oktober 2021)

De Huygenvaartfietsbrug in Alkmaar is afgesloten voor (brom)fietsers.

De brug is in slechte staat en wordt gerepareerd. Wanneer de werkzaamheden aan de fietsbrug klaar zijn is nog niet bekend. Tot die tijd moeten (brom)fietsers omrijden.

Huygenvaartfietsbrug Alkmaar

In de palen van brug is houtrot geconstateerd, ook worden werkzaamheden aan de landhoofden (deel van de brug die het land raakt) uitgevoerd. Om de veiligheid van de weggebruikers te borgen is de brug tijdelijk afgesloten. Zodra duidelijk is wanneer de brug weer open gaat maakt de provincie dit bekend.

Gebiedsaannemer

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de gebiedsaannemer BAM/Engie/Krinkels. De gebiedsaannemer voert in opdracht van de provincie al het beheer en onderhoud uit aan alle provinciale infrastructuur zoals (vaar)wegen en bruggen.

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonende contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Volg dan de regionale Facebookpagina of kijk op www.noord-holland.nl/Alkmaar