Afsluiting busbaan Zuidtak Zuidtangent 21 augustus – 2 september

De provincie Noord-Holland werkt van 21 augustus tot en met 2 september 2023 aan de busbaan Zuidtak Zuidtangent bij Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Om veilig te kunnen werken worden de busbaan en delen binnen het werkgebied afgezet, zoals de kruising van de busbaan en de Venneperweg.

Omleiding gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Westerdreef, Lucas Boltstraat, Operaweg en andersom. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Westerdreef, Hugo de Vriesstraat, Operaweg en andersom. Op deze afbeelding (jpg, 50 kB) is de omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer in het rood aangegeven en de route voor fietsers en voetgangers in het blauw. 

Tijdelijke route en haltes bussen

De lijnbussen van Connexxion rijden tijdens deze periode een andere route. De haltes Hoofddorp Toolenburg Zuid, Hoofdburg Toolenburg Oost, Hoofddorp Joke Smitstraat komen tijdelijk te vervallen. Vlak bij de huidige bushaltes komen tijdelijke haltes. Op deze afbeelding (jpg, 168 kB) is de tijdelijke route aangegeven met een blauwe lijn en de tijdelijke haltes met groene stippen. Op de website van Connexxion vindt u meer informatie over de tijdelijke route en haltes.

Werkzaamheden

Er worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd aan de busbaan. Sommige wegdelen krijgen een nieuwe asfaltlaag en sommige wegdelen krijgen een beschermlaag. Op de kruising van de Venneperweg en de busbaan wordt de gehele constructie vernieuwd.

Meer informatie

Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800-0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Bushalte Getsewoud Noord