Afronding werkzaamheden Verlegde Weg over Anna’s Hoeve

(11 mei 2023)

Van mei tot en met juli vinden de afrondende werkzaamheden plaats aan de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve in Hilversum.

Na de zomervakantie wordt het resterende deel van de Weg over Anna’s Hoeve, tussen de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve en de zuidzijde van de dr. Albert Schweitzerweg, verwijderd.

Planning en omleidingen

  • Vanaf maandag 15 mei wordt er 4 weken gewerkt aan de aansluiting aan de noordzijde van de Dr. Albert Schweitzerweg en de Zandheuvelweg. Voor het crematorium Laren geldt dan een omleiding via de Oude Eemnesserweg.
  • Vanaf maandag 22 mei vinden er werkzaamheden plaats aan de westzijde Verlegde Weg over Anna’s Hoeve en Goyergracht Zuid. Goyergracht Zuid is dan alleen bereikbaar vanuit Laren. Fietsverkeer tussen de Zandheuvelweg en Goyergracht Zuid blijft mogelijk. 
  • Vanaf maandag 12 juni wordt er gewerkt aan de oostzijde Verlegde Weg over Anna’s Hoeve. De Goyergracht is voor een periode van 3 weken bereikbaar vanaf de Zandheuvelweg. 
  • Vanaf maandag 26 juni vinden er werkzaamheden plaats aan de Zandheuvelweg- aansluiting zuidzijde Dr. Albert Schweitzerweg. Tijdens deze werkzaamheden, die 5 weken duren, geldt een omleiding in 2 richtingen over de Oude Eemnesserweg.

HOV in ’t Gooi

De werkzaamheden aan de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve zijn onderdeel van het project HOV in ‘t Gooi. Meer informatie over het project is te vinden op www.hovintgooi.nl. Omwonende en weggebruikers kunnen met vragen terecht bij het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 200 600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl