Weblog Adnan Tekin

 • Weblog: stand van zaken grafietregens Tata/Harsco

  (15 februari 2019)

  Portretfoto Adnan Tekin Hierbij een nieuwe update over de stand van zaken rondom de grafietoverlast in Wijk aan Zee. In mijn vorige weblog heb ik al veel kunnen melden over waar we mee bezig zijn, zoals het verscherpt toezicht, de nieuwe last onder dwangsom, de beslissing op bezwaar en de brief aan de staatssecretaris. Ondanks dat uitgebreide feitenrelaas blijven er vragen opspelen, zoals hoe het nu zit met de vergunning van Harsco met betrekking tot de nieuwe werkwijze.

 • Weblog: Luchtvaartsector is nu aan zet: eerst zien en dan geloven!

  (30 januari 2019)

  Portretfoto Adnan Tekin Op 30 januari heeft de Omgevingsraad Schiphol voor het laatst vergaderd over de adviesaanvragen van minister Van Nieuwenhuizen over de toekomst van de luchtvaart op Schiphol.

 • Weblog: stand van zaken grafietregens (januari 2019)

  (24 januari 2019)

  Portretfoto Adnan Tekin Na mijn laatste weblog van eind december 2018 wil ik hierbij iedereen een nieuwe update geven over de grafietregens van Harsco/Tata Steel.

 • Weblog: Een roerig jaar

  (24 december 2018)

  Portretfoto Adnan Tekin De afgelopen maanden waren roerige maanden. Niet alleen voor mij maar vooral voor de inwoners uit de IJmond.

 • Weblog: mijn visie en droom voor Groen Kapitaal

  (14 december 2018)

  Portretfoto Adnan Tekin Groen Kapitaal vroeg Adnan Tekin naar zijn droom en visie over natuurinclusief, biodiversiteit en Groen Kapitaal. "Met alleen een spits kun je niet scoren, samenwerken is het sleutelwoord."

 • Weblog: Niet zonder Lelystad! Waar wachten we nog op?

  (12 december 2018)

  Portretfoto Adnan Tekin In mijn weblog van begin november schreef ik dat provincies en gemeenten willen dat Schiphol zo snel mogelijk over een nette vergunning beschikt waarin nu eindelijk afspraken zijn vastgelegd die we 10 jaar geleden al maakten.

 • Weblog: Geen vlucht naar voren!

  (08 november 2018)

  Portretfoto Adnan Tekin De afgelopen weken is er in de media nogal wat aandacht geweest voor het voorstel van de bestuurders van provincies en gemeenten rond Schiphol om de luchthaven ‘s nachts te sluiten, bijvoorbeeld tussen 1.00 uur en 6.00 uur.

 • Weblog: Mag iedereen meedoen? Ja! En iedereen is nodig!

  (20 september 2018)

  Portretfoto Adnan Tekin Je zou denken dat iedereen die wil werken in Nederland aan een baan kan komen. In theorie klopt dit wel, maar helaas blijkt de praktijk weerbarstiger.

 • Weblog: Trendwatching op de arbeidsmarkt

  (27 juni 2018)

  Portretfoto Adnan Tekin Het gaat steeds beter met de Noord-Hollandse arbeidsmarkt. Zowel landelijk als in Noord-Holland een stijgende lijn in mensen die weer aan het werk zijn.

 • Weblog: Je moet schieten om te kunnen scoren

  (22 mei 2018)

  Portretfoto Adnan Tekin Ik werd heel blij van het nieuws dat het CBS onlangs bracht: ‘Aantal werkenden verder toegenomen’. Nog meer Nederlanders en ook Noord-Hollanders geholpen aan werk. Groei is van alle tijden, is iets natuurlijks en het zit in onze genen. We willen altijd meer.

 • Weblog: de IJmond, het blijft een bijzonder gebied

  (19 december 2017)

  Portretfoto Adnan Tekin De IJmond: een bijzonder gebied dat bestaat uit de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Vanuit Amsterdam Nieuw-West ben ik binnen een kwartier in de IJmond.

 • Weblog: Stadsjongen in de natuur

  (10 oktober 2017)

  Portretfoto Adnan Tekin Ik ben een rasechte Amsterdammer, geboren en getogen in de stad. Ik had niet altijd in de gaten hoe bijzonder de natuur in Noord-Holland is. Sinds ik als gedeputeerde natuur in mijn takenpakket heb is dat wel anders.

 • Weblog: Een schone, gezonde en fijne leefomgeving

  (23 juni 2017)

  Portretfoto Adnan Tekin Ieder mens heeft recht op de hoogst mogelijke standaard van gezondheid. Dit hebben we in Nederland - en ook in Europa - wettelijk vastgelegd. Een Provinciale Milieuverordening (PMV) helpt ons hier bij.

 • Weblog: Het verschil maken van Amsterdam tot aan de Kop van NH

  (21 april 2017)

  Portretfoto Adnan Tekin Mijn eerste 100 dagen als gedeputeerde zijn voorbij gevlogen. Het aankomende reces wordt de eerste periode waarin ik wat rust neem en meer tijd met mijn familie ga doorbrengen.

 • Weblog: From Schoorl with love

  (03 maart 2017)

  Portretfoto Adnan Tekin Ik moest aan de James-Bondfilm 'From Russia with love' denken toen ik op 16 februari samen met commissieleden op bezoek was bij Staatsbosbeheer in de Schoorlse Duinen.

 • Weblog: Een warm bad

  (10 januari 2017)

  Portretfoto Adnan Tekin Vandaag ben ik precies een maand gedeputeerde. Als gedeputeerde zal ik mij onder andere bezighouden met arbeidsmarktbeleid. Dat is voor mij bekend terrein. Waar ik nu nog minder mee bekend ben, zijn de thema's natuur en milieu.

Uitgelicht

Portretfoto Adnan Tekin