Programma Accelerator Duurzame Innovatie

Selectiedagen

De beste 20 teams worden uitgenodigd voor een selectiebootcamp van 2 ochtenden en een hele finale dag, waarin je werkt aan het idee of de specifieke uitdaging. De waardepropositie wordt ontwikkeld met behulp van Lean Startup, Agile work, Customer Development en Business Modelling. De laatste dag presenteren de teams het idee aan een jury en vindt de finale selectie plaats.

GO!-NH Accelerator: 3 maanden

De geselecteerde teams starten met een 4-daagse bootcamp (ontwikkeling mind-, skill- en toolset). Tijdens de Accelerator krijgen de teams ondersteuning van coaches en mentoren en doorlopen een intensief programma van workshops en deep-dives (iedere 2 weken een dag) om het oorspronkelijke idee verder uit te werken, te leren hoe je kunt experimenteren en het product of de dienst op een iteratieve wijze te ontwikkelen, bouwen en in de markt te valideren. De workshops worden op aansprekende locaties georganiseerd zodat je direct in contact komt met belangrijke stakeholders, potentiële partners en launching customers.

Demo Day

Tijdens Demo Day presenteren de teams hun propositie en overtuigen hun investeerders, partners en launching customers. Demo Day biedt daarnaast de mogelijkheid om successen en learnings te delen en experts te spreken ter voorbereiding op verdere groei en opschaling.

GO!-NH Alumni-programma

Alle deelnemende startups en innovatieteams komen na Demo Day in het Alumni Netwerk. Op regelmatige basis worden meet-ups en events georganiseerd. Met het Alumni-programma maken we de groep van transitiemakers groter, hechter en sterker. Zo wordt het ecosysteem verder opgebouwd, uitgebreid en geactiveerd. Inmiddels telt het Alumni-programma 65 teams.

Meer informatie

Uitgelicht