Nieuws

 • Fietspad Wierdijk in Hollands Kroon feestelijk geopend

  (26 augustus 2021) Het nieuwe recreatieve fietspad is op woensdag 25 augustus 2021 feestelijk geopend met de buurt. De provincie Noord-Holland legde het fietspad aan om de bijzondere historische omgeving beter bereikbaar te maken.
 • Fietspad Wierdijk in Hollands Kroon open

  (23 juli 2021) Het fietspad Wierdijk in gemeente Hollands Kroon is klaar. De nieuwe fietsroute meandert langs de monumentale dijk en de rijke historie van Wieringen.
 • Eerste delen van fietspad Wierdijk in Hollands Kroon open

  (01 juli 2021) Een mooi fietspad dat meandert door de rijke historie van Wieringen en de Wierdijk: dat is straks het eindresultaat van de werkzaamheden in gemeente Hollands Kroon. De provincie Noord-Holland heeft deze week de eerste 2 delen opgeleverd, zodat buurtbewoners en recreanten er gebruik van kunnen maken.
 • Het nieuwe fietspad Wierdijk in Hollands Kroon vordert

  (04 juni 2021) Het nieuwe recreatieve fietspad langs de monumentale Wierdijk in gemeente Hollands Kroon schiet op, grote delen zijn op een haar na klaar. Ook het nieuwe rustpunt voor fietsers en de wandelaars van het Noord-Hollandpad krijgt vorm: de picknickbanken zijn al gearriveerd.
 • Aanleg fietspad Wierdijk in gemeente Hollands Kroon van start

  (03 februari 2021) Met het plaatsen van het bouwbord heeft provincie Noord-Holland het startsein gegeven voor de werkzaamheden aan het fietspad Wierdijk in Hippolytushoef, gemeente Hollands Kroon. Aannemer Gebr. Beentjes GWW is van start gegaan met het bouwproject.


Uitgelicht