Nieuws

 • Natuurbrug Zeepoort genomineerd voor Betonprijs 2017

  17 oktober 2017 Natuurbrug Zeepoort genomineerd voor Betonprijs 2017 De natuurbrug Zeepoort in Bloemendaal is genomineerd voor de Betonprijs 2017. De Betonprijs is een tweejaarlijkse prijs voor projecten waarbij beton op een bijzondere wijze is toegepast.
 • Natuurbrug Zeepoort: voor grote grazers en klein grut

  18 september 2017 Natuurbrug Zeepoort: voor grote grazers en klein grut “Met behulp van deze natuurbrug ontstaat een natuurgebied van 7000 hectare, dat is heel bijzonder”, vertelt boswachter Jamie Jenner terwijl ze naar de fonkelnieuwe natuurbrug Zeepoort achter haar wijst. Zo’n 20 geïnteresseerden lopen vandaag met haar mee over de brug bij Bloemendaal. Het is de eerste en laatste keer: hierna is hij het domein van de dieren en planten.
 • Feestelijke opening Natuurbrug Zeepoort in Bloemendaal

  15 september 2017 Feestelijke opening Natuurbrug Zeepoort in Bloemendaal De natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg in Bloemendaal is klaar. Dat viert de provincie met alle betrokkenen én natuurliefhebbers. Vrijdag 15 september is de natuurbrug officieel geopend. Op zaterdag 16 september is er een publieksdag met allerlei gratis activiteiten voor jong en oud.
 • Publieksdag natuurbrug Zeepoort in bezoekerscentrum De Kennemerduinen

  04 september 2017 Publieksdag natuurbrug Zeepoort in bezoekerscentrum De Kennemerduinen Opsomming De natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg in Overveen, Bloemendaal, is klaar. Om de opening en de overdracht van de provincie Noord-Holland aan beheerder PWN te vieren is er bij het bezoekerscentrum De Kennemerduinen een publieksdag georganiseerd.
 • Eenmalig óver natuurbrug Zeepoort: wandelen met de boswachter

  15 augustus 2017 Eenmalig óver natuurbrug Zeepoort: wandelen met de boswachter De natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg in Overveen is bijna klaar. Het brugdek is ingezaaid en de eerste dieren zijn al gesignaleerd. Ter gelegenheid van de oplevering van het ecoduct en de overdacht van het beheer van de provincie aan PWN kunt u zaterdag 16 september onder begeleiding van een boswachter eenmalig óver de natuurbrug wandelen.
 • Filmpje over de Zeepoort in tv-programma ‘Ons NH’

  12 juni 2017 Filmpje over de Zeepoort in tv-programma ‘Ons NH’ Eind mei 2017 maakte regiozender NH een filmpje over de natuurbrug Zeepoort. Starring boswachter Ko van der Bijl en projectleider Maarten Broos.
 • Natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg bijna klaar

  12 juni 2017 Natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg bijna klaar Opsomming De afgelopen periode is hard gewerkt rond de natuurbrug Zeepoort aan de Zeeweg. De bovenkant van de brug is klaar, de middenberm is netjes afgewerkt en de tijdelijke asfaltstrook die nodig was om het verkeer van de ene naar de andere rijbaan te kunnen geleiden, is verwijderd.

Uitgelicht