Nieuws

 • Natuurbrug Zeepoort genomineerd voor Betonprijs 2017

  17 oktober 2017 Natuurbrug Zeepoort genomineerd voor Betonprijs 2017 De natuurbrug Zeepoort in Bloemendaal is genomineerd voor de Betonprijs 2017. De Betonprijs is een tweejaarlijkse prijs voor projecten waarbij beton op een bijzondere wijze is toegepast.
 • Natuurbrug Zeepoort: voor grote grazers en klein grut

  18 september 2017 Natuurbrug Zeepoort: voor grote grazers en klein grut “Met behulp van deze natuurbrug ontstaat een natuurgebied van 7000 hectare, dat is heel bijzonder”, vertelt boswachter Jamie Jenner terwijl ze naar de fonkelnieuwe natuurbrug Zeepoort achter haar wijst. Zo’n 20 geïnteresseerden lopen vandaag met haar mee over de brug bij Bloemendaal. Het is de eerste en laatste keer: hierna is hij het domein van de dieren en planten.
 • Feestelijke opening Natuurbrug Zeepoort in Bloemendaal

  15 september 2017 Feestelijke opening Natuurbrug Zeepoort in Bloemendaal De natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg in Bloemendaal is klaar. Dat viert de provincie met alle betrokkenen én natuurliefhebbers. Vrijdag 15 september is de natuurbrug officieel geopend. Op zaterdag 16 september is er een publieksdag met allerlei gratis activiteiten voor jong en oud.
 • Publieksdag natuurbrug Zeepoort in bezoekerscentrum De Kennemerduinen

  04 september 2017 Publieksdag natuurbrug Zeepoort in bezoekerscentrum De Kennemerduinen Opsomming De natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg in Overveen, Bloemendaal, is klaar. Om de opening en de overdracht van de provincie Noord-Holland aan beheerder PWN te vieren is er bij het bezoekerscentrum De Kennemerduinen een publieksdag georganiseerd.

Uitgelicht