Nieuws

 • Van voorlopig naar definitief ontwerp voor Anna’s Hoeve en Monnikenberg

  (07 mei 2020) Een kleine 50 mensen reageerden afgelopen maand op het voorlopig ontwerp voor de toekomstige inrichting van Anna’s Hoeve en Monnikenberg. De provincie presenteerde het ontwerp sinds begin april online als alternatief voor de door corona afgelaste inloopbijeenkomst.
 • 8 april: voorlopig ontwerp natuurgebieden Groene Schakel online

  (28 maart 2020) Op woensdag 8 april wordt het voorlopig ontwerp voor de beide natuurgebieden gepubliceerd op de website van de provincie Noord-Holland. De publicatie komt in plaats van de inloopbijeenkomst die vanwege de corona-uitbraak niet door kan gaan.
 • Schetsontwerp Anna’s Hoeve en Monnikenberg op kamerbreed tapijt

  (11 september 2019) Op maandag 9 september 2019 vond een informatiebijeenkomst plaats over de toekomstige inrichting van de natuurgebieden Anna’s Hoeve en Monnikenberg. Voor een optimale beleving werd het schetsontwerp op een vloerkleed geprint van 4 x 4 meter. Zo’n 70 belangstellenden spraken over de gevolgen van de voorgestelde maatregelen.
 • Presentatie schetsontwerp Anna’s Hoeve en Monnikenberg

  (26 augustus 2019) De provincie houdt op maandag 9 september 2019 een vervolgbijeenkomst over de toekomst van Anna’s Hoeve en landgoed Monnikenberg.
 • Eerste ronde werkateliers levert veel informatie op

  (12 juli 2019) Na een oproep tijdens de eerste informatiebijeenkomst in april, is er een werkgroep geformeerd van 15 belangstellenden die actief meedenken en praten tijdens het ontwerpproces. De afgelopen weken zijn voor de werkgroep 3 bijeenkomsten georganiseerd: een excursie naar de gebieden Anna’s Hoeve en Monnikenberg, een werkatelier Natuur (18 april) en een werkatelier Recreatie (16 mei).

Uitgelicht