Ineke van der Geest, voorzitter Spaarnwoude Geeft Energie

Het gaat er niet om WAT je doet, maar om WIE je bent. Dit is in de moderne positionering een leidende gedachte. Denk aan Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds. Beiden strijden voor natuur maar doen dat elk vanuit een geheel eigen karakter. In 2013 hebben de ondernemers in Spaarnwoude samen met vertegenwoordiging van Spaarnwoude gekeken naar het karakter van Spaarnwoude. Onder begeleiding van marketingbureau Business Openers is gezocht naar het DNA van het gebied en is er een promotieplan ontwikkeld. Alle deelnemers en stakeholders zijn het erover eens dat het karakter van Spaarnwoude getypeerd kan worden als STOER, LEVENDIG, EIGENTIJDS, GASTVRIJ en ONDERNEMEND. Wat je ook in Spaarnwoude gaat doen, je komt er met meer energie vandaan.

Met onze aanpak willen we Spaarnwoude beter positioneren. Daarnaast willen we het recreatiegebied krachtiger onder de aandacht brengen van bestaande recreanten en (potentiële) nieuwe bezoekers en elkaar versterken door gezamenlijk promotie te voeren en samen te werken in arrangementen. Op die manier blijven bezoekers langer en komen ze vaker.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking het beste tot uiting komt door gezamenlijk arrangementen aan te bieden. Op deze manier wordt het voor de bezoekers van Spaarnwoude makkelijker om hun verblijf in Spaarnwoude te plannen. 

“Midden in de drukte van Noord-Holland ligt Spaarnwoude. Een plek waar je alle ruimte hebt om dingen te doen die jij leuk vindt. Met vrienden, familie of gewoon alleen; lekker zorgeloos energie opdoen. Spaarnwoude is een afwisselende plek die voor iedereen iets biedt. Een actieve plek, anders dan anders. Met stoere buitensporten, avontuurlijke tochten en bekende evenementen. Maar ook een plek waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen, of het leven op een boerderij kunt ontdekken. En na afloop kun je samen heerlijk eten in één van de vele restaurants en overnachten in één van de vele recreatiewoningen of gezellig op de camping. Het gebied bruist en geeft je energie. Kom eens kijken en laat je verrassen. De Spaarnwouders heten je welkom!”

www.spaarnwoudegeeftenergie.nl

Spaarnwoude Geeft Energie

Uitgelicht