Nieuws

 • Provincie naar rechter om extra uitweg Circuitpark Zandvoort

  (01 april 2020) De provincie Noord-Holland tekent beroep aan tegen een vergunning die door de gemeente Zandvoort aan het Circuitpark Zandvoort is verleend.
 • Formule 1 Zandvoort uitgesteld

  (24 maart 2020) De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort in het 1e weekend van mei 2020 is vanwege het coronavirus uitgesteld tot een nog nader te bepalen moment.
 • Regio neemt verkeersbesluiten F1

  (24 februari 2020) De gemeenten Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Haarlem, Haarlemmermeer, Velsen en de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland hebben op 18 februari 2020 een aantal verkeersbesluiten genomen.
 • Gemeente verleent Formule 1 evenementenvergunningen

  (18 februari 2020) De gemeente Zandvoort heeft op 13 februari 2020 de organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) 3 evenementenvergunningen verleend.
 • Mobiliteitsplan Formule 1 ter inzage

  (20 december 2019) De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) heeft bij de gemeente Zandvoort de aanvraag voor 3 evenementenvergunningen en 1 ontheffing APV ingediend. Onderdeel van deze aanvragen is het mobiliteitsplan en een veiligheidsplan.
 • Verzoek om voorlopige voorziening afgewezen

  (01 november 2019) Op 25 oktober 2019 heeft de provincie Noord-Holland een vergunning verleend voor het in gebruik hebben van Circuit Park Zandvoort (CPZ) en voor het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van een aantal aanpassingen op en rond het terrein van CPZ.
 • Wob-verzoek F1 Dutch Grand Prix

  (30 oktober 2019) Op 24 juli 2019 heeft AVROTROS/EenVandaag bij de provincie Noord-Holland een verzoek om informatie ingediend op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).
 • Verzoeken tot schorsing ontheffing verstoren rugstreeppad en zandhagedis afgewezen

  (29 oktober 2019) De rechtbank heeft de verzoeken van verschillende natuur- en milieuorganisaties om de door de Gedeputeerde Staten Noord-Holland verleende ontheffingen op grond van de Wet natuurbescherming (Wnb) te schorsen, afgewezen.
 • Vergunning Wet op Natuurbescherming verleend aan Circuit Zandvoort

  (28 oktober 2019) De provincie Noord-Holland heeft vergunning op grond van de Wet op Natuurbescherming verleend aan het Circuit Zandvoort.
 • Noord-Holland: € 1,45 miljoen voor structurele verbetering spoor naar Zandvoort

  (12 september 2019) Het spoor naar Zandvoort wordt geschikt gemaakt voor maximaal 10 treinen per uur. Hiermee wordt de capaciteit en de kwaliteit van deze lijn structureel verbeterd, een van de ambities uit het coalitieakkoord ‘Duurzaam Doorpakken’. Van de totale kosten van € 7 miljoen neemt de provincie Noord-Holland € 1,45 miljoen voor haar rekening.

Uitgelicht