Over het project

De provincie Noord-Holland gaat de bereikbaarheid van en naar Schiphol onderhouden en waar mogelijk verbeteren.

De provincie Noord-Holland voert van 9 juli t/m 2 september 2018 werkzaamheden uit aan de busbaan tussen Haarlem en Schiphol. U zult hiervan mogelijk hinder ondervinden. De werkzaamheden zijn zichtbaar en kunnen geluidsoverlast veroorzaken. Daarnaast komen bepaalde bushaltes tijdelijk te vervallen, waardoor uw reistijd kan toenemen. Op de weg moet u ook rekening houden met vertraging, omdat de bus op de gewone rijbaan rijdt en bepaalde kruispunten zijn afgesloten; u wordt via borden omgeleid. De werkzaamheden worden in vier fases uitgevoerd, waarbij soms ook in het weekend wordt gewerkt.

De werkzaamheden vinden niet gelijktijdig plaats, waardoor u op verschillende momenten hinder kunt ondervinden. Zo kunt u zien en horen wat er aan de busbaan gebeurt en mogelijk geluidsoverlast ervaren. Doordat kruispunten worden afgesloten en de bussen op de gewone rijbaan rijden, bent u mogelijk langer onderweg om uw bestemming te bereiken. En omdat de bussen een andere route rijden, komen haltes te vervallen en kan uw reistijd toenemen.
Connexxion zorgt voor de juiste informatie om uw reis op een zo soepel mogelijke manier te laten verlopen. De meest actuele reisinformatie en eventuele wijzingen in de dienstregeling kunt u terugvinden op de website van Connexxion.

 

Om op de hoogte blijven van de meest actuele werkzaamheden kunt u de KWS App downloaden. Ga naar de uw Google Play Store of App Store en typ in uw zoekbalk KWS App in. U kunt de App gratis downloaden. Het project vindt u onder de naam 'Werkzaamheden busbaan Haarlem-Schiphol'.

Uitgelicht