Werkzaamheden

Overzicht actuele werkzaamheden aanleg HOV Schiphol-Oost.

Aanleg busbaan bij P57 en OCC

Maandag 16 april is gestart met de aanleg van de busbaan tussen nieuwe fly-over en de aansluiting op de Walaardt Sacréstraat. De aannemer Van Gelder-Mobilis zal, naast de aanleg van de busbaan, de haltes ‘Knooppunt Oost’ en ‘Oostgat’ bouwen, openbare verlichting plaatsen en oversteekvoorzieningen aanleggen. De verwachting is dat deze werkzaamheden in het najaar 2018 klaar zijn.

Werkzaamheden Fokkerweg

Langs de Fokkerweg werkt de aannemer aan het realiseren van nieuwe bushaltes en de aansluiting van de fly-over op de Fokkerweg. Er is voor het verkeer richting Hoofddorp slechts een van de 2 rijstroken beschikbaar. Dit kan, met name in de spits, leiden tot extra reistijd. De afzetting duurt tot medio december.

Weekendafsluiting Fokkerweg

De provincie Noord-Holland voert werkzaamheden uit bij de Fokkerweg (N232) ter hoogte van Schiphol-Oost. De Fokkerweg is in beide richtingen afgesloten van vrijdag 16 november 20.00 uur tot en met zondagavond 18 november 24.00 uur. Het verkeer tussen de Bosrandbrug en het kruispunt met de Schipholdijk wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd. De omleidingsroute voor het verkeer wordt aangegeven met gele borden langs de weg. De route loopt over de N231 en N201: de Bosrandweg, de Legmeerdijk, en de Burgemeester Brouwerweg en vice versa.

 

Uitgelicht