Werkzaamheden westelijk tracé

update: 8 november 2018

Actuele werkzaamheden N194

(vanaf Heerhugowaard tot de A7 (voorheen: N507/N243)

Sinds dinsdag 6 november heet de nieuwe weg tussen Heerhugowaard en de A7 bij Avenhorn N194. Dit betekent dat alle hectometerpalen langs de weg zijn vervangen door paaltjes met de nieuwe wegnummers. Daarnaast wordt ook de bewegwijzering op deze wegen de komende periode verder aangepast aan de nieuwe wegnummers. Meer informatie in dit nieuwsbericht.

Weerestraat (Obdam)

  • Wat: Afwerking binnenkant fietstunnel Weerestraat.
  • Wanneer: T/m vrijdag 23 november.
  • Verkeershinder: De fietstunnel is afgesloten. (Brom)fietsers worden omgeleid via de nieuwe fietstunnel bij de Dorpsstraat en de parallelweg Geveland en de Obdammerdijk.
  • Overige hinder: Geen

Op diverse plekken langs het tracé

  • Wat: Diverse afbouw- en opruimwerkzaamheden.
  • Wanneer: Gedurende de gehele bouwperiode.
  • Verkeershinder: In- en uitvoegend werkverkeer.
 
 

Blijf op de hoogte

Tijdens werkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden (zoals storm, vorst of langdurige regenval) leiden tot wijzigingen van eerder gecommuniceerde data. Als het te kort dag is, lukt het niet meer de omgeving hierover schriftelijk te informeren. De meest actuele informatie is daarom te vinden via Facebook, Twitter en op de projectpagina N23 Westfrisiaweg.

Asfalteren N23

 

 

Uitgelicht

Vragen, klachten of schade?

De realisatie van de N23 Westfrisiaweg is een veelomvattend programma met diverse projecten. Ondanks alle maatregelen en uiterste zorgvuldigheid kan het gebeuren dat er vragen of klachten zijn of schade is. Is dit het geval? Neem telefonisch contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland op: 0800 0200 600 (gratis) of via email op: servicepunt@noord-holland.nl. Meer informatie over de verschillende soorten schade en schadeformulieren (downloads) is te vinden op de pagina Schade- en klachtenloket.

Terug naar Home N23 Westfrisiaweg