Actuele onderhoudswerkzaamheden

Asfalt Molendijk

Van maandag 21 juni tot en met eind oktober 2021 voert Hoka Noord-West werkzaamheden uit aan het asfalt van de Molendijk. Voetgangers, fietsers, auto- en vrachtverkeer worden omgeleid via de N243. 

Asfalt Westdijk

Van maandag 12 juli tot en met vrijdag 23 juli 2021 werkt Heijmans in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) aan het asfalt van de Westdijk. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van het bovenste deel van het asfalt, het herstellen van scheuren, aanbrengen van nieuwe lagen asfalt, vervangen van bermverharding, aanbrengen van belijning en het afwerken van de bermen. De weg is gedurende die periode afgesloten voor het verkeer. Meer informatie vindt u op de website van HHNK. Vragen kunt u stellen aan de heer M. de Caluwe via 06-51 49 87 97 of via HHNK@heijmans.nl.

Asfalt Vrouwenweg

Van maandag 12 juli tot en met vrijdag 23 juli 2021 werkt Heijmans in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) aan het asfalt van de Vrouwenweg. De werkzaamheden bestaan uit het frezen en asfalteren van de deklaag. De weg is gedurende die periode afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt in de buurt omgeleid. Vragen kunt u stellen via HHNK@heijmans.nl.

Asfaltreparaties N243

De gebiedsaannemer van Midden-Noord repareert woensdag 21 juli 2021 delen van het asfalt op de N243. 1 rijbaan is afgesloten op het weggedeelte waar wordt gewerkt. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer over de andere rijbaan. 

Uitgelicht