Geef als trainee de toekomst van Noord-Holland vorm!

Ben jij initiatiefrijk met maatschappelijke betrokkenheid en wil je in een politiek-bestuurlijke organisatie werken? Heb jij vernieuwende ideeën en kun je niet wachten om die in de praktijk te brengen door mee te bouwen aan Noord-Holland, de leefomgeving van meer dan 2,5 miljoen mensen? Wil jij de regie nemen over je eigen carrière en je talenten (verder) ontdekken?

Dan is het tweejarige traineeship bij de provincie Noord-Holland echt iets voor jou! 

Trainee met bord Maatschappij en Mobiliteit bij verkeersborden

Ontdek jouw talent

Per 1 maart 2019 beginnen 10 trainees bij de provincie, die zich 2 jaar gaan inzetten voor de provincie met de grootste verscheidenheid, van grote stad tot polder en van Amsterdam tot Texel: Noord-Holland. Vanuit hartje Haarlem gaan ze de eerste 8 maanden aan de slag met een startopdracht voor 1 van onze directies: Concernzaken (3 opdrachten (pdf, 237 kb)), Beheer & Uitvoering (2 opdrachten (pdf, 261 kb)) en Beleid (4 opdrachten (pdf, 60 kb)) of het Kabinet (1 opdracht (pdf, 43 kb)). Daarna nemen ze de regie over hun traineeship door de volgende 2 opdrachten zelf te kiezen. Hierdoor kunnen zij van veel verschillende onderdelen van de organisatie proeven en zichzelf verder ontwikkelen. 

Wil jij ook meedenken over vernieuwende manieren om de provinciale begroting te ontwikkelen? Een groot publieksevenement organiseren? Een implementatieplan maken voor het inkoopbeleid en dit ook meteen samen met een team uit diverse vakgebieden in de praktijk brengen? Jouw ideeën inzetten om burgerparticipatie te stimuleren? De wegen van de toekomst voorbereiden op zelfrijdende auto’s? Uitzoeken wat de overgang naar een circulaire economie betekent voor het ruimtegebruik? Samenwerken met verschillende afdelingen om een model op te zetten voor de aanpak van Europese subsidies? Met behulp van je technische expertise innovatieve bouw op de agenda zetten? Meewerken om Noord-Holland voor 2050 energieneutraal te maken? Welke voorzieningen over 30 jaar nodig zijn? En op welke manier de vergrijzing hierbij een rol speelt? Houd dan deze pagina in de gaten voor het traineeship 2021-2023. 

Still uit traineewervingsvideo: start je toekomst

Wat bieden we?

Als je wordt aangenomen, krijg je een tweejarig contract voor een fulltime baan (36 uur) en een startsalaris van € 2674,53 met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren

Het is helaas niet meer mogelijk om te solliciteren. Houd deze pagina in de gaten voor het traineeship 2021-2023.

Trainee voor bouwplaats met huizen en bordje relevantie en resultaat