Geef als trainee de toekomst van Noord-Holland vorm!

Ben jij initiatiefrijk met maatschappelijke betrokkenheid en wil je in een politiek-bestuurlijke organisatie werken? Heb jij vernieuwende ideeën en kun je niet wachten om die in de praktijk te brengen door mee te bouwen aan Noord-Holland, de leefomgeving van meer dan 2,5 miljoen mensen? Wil jij de regie nemen over je eigen carrière en je talenten (verder) ontdekken?

Dan is het tweejarige traineeship bij de provincie Noord-Holland echt iets voor jou! Meld je aan voor de sollicitatieprocedure via dit aanmeldformulier. Bekijk meer informatie over de selectieprocedure (pdf, 315 kb). 

Trainee met bord Maatschappij en Mobiliteit bij verkeersborden

Ontdek jouw talent

Per 1 maart 2019 heeft de provincie plek voor 10 trainees, die zich 2 jaar gaan inzetten voor de provincie met de grootste verscheidenheid, van grote stad tot polder en van Amsterdam tot Texel: Noord-Holland. Vanuit hartje Haarlem ga je de eerste 8 maanden aan de slag met een startopdracht voor 1 van onze directies: Concernzaken (3 opdrachten (pdf, 237 kb)), Beheer & Uitvoering (2 opdrachten (pdf, 261 kb)) en Beleid (4 opdrachten (pdf, 60 kb)) of het Kabinet (1 opdracht (pdf, 43 kb)). Daarna neem je de regie over je traineeship door de volgende 2 opdrachten zelf te kiezen. Hierdoor kan je van veel verschillende onderdelen van de organisatie proeven en jezelf verder ontwikkelen. Wie weet kom je wel een talent of interesse tegen waarvan je niet wist dat je het had!

Wil jij meedenken over vernieuwende manieren om de provinciale begroting te ontwikkelen? Een groot publieksevenement organiseren? Een implementatieplan maken voor het inkoopbeleid en dit ook meteen samen met een team uit diverse vakgebieden in de praktijk brengen? Jouw ideeën inzetten om burgerparticipatie te stimuleren? De wegen van de toekomst voorbereiden op zelfrijdende auto’s? Uitzoeken wat de overgang naar een circulaire economie betekent voor het ruimtegebruik? Samenwerken met verschillende afdelingen om een model op te zetten voor de aanpak van Europese subsidies? Met behulp van je technische expertise innovatieve bouw op de agenda zetten? Meewerken om Noord-Holland voor 2050 energieneutraal te maken? Welke voorzieningen over 30 jaar nodig zijn? En op welke manier de vergrijzing hierbij een rol speelt? Het is allemaal mogelijk. De opdrachten zijn nog niet allemaal geconcretiseerd. We bekijken welke directie en sector het beste bij je past voor de eerste 8 maanden. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid trainingsprogramma en persoonlijke coaching waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. 

Still uit traineewervingsvideo: start je toekomst

Wij zoeken jou

Wij zijn op zoek naar recent afgestudeerde (maximaal 2 jaar) wo’ers met een master in de richting van onder andere bestuurskunde, bedrijfseconomie, sociale wetenschappen, rechten, techniek en informatica. Ook andere studierichtingen zijn welkom. Heb jij daarnaast nog iets extra’s te bieden, zoals nevenactiviteiten naast je studie, bestuurservaring, een bijzondere stage of bijbaan, een studie in het buitenland, mantelzorg of vrijwilligerswerk? Grijp dan deze uitdaging om jouw perfecte baan te creëren. Solliciteren kan vanaf 29 oktober 2018. Bij het sollicitatieproces worden we gefaciliteerd door het bureau Leeuwendaal. Bekijk de informatie over de selectieprocedure (pdf, 315 kb).

Wat bieden we?

Als je wordt aangenomen, krijg je een tweejarig contract voor een fulltime baan (36 uur) en een startsalaris van € 2674,53 met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Trainee voor bouwplaats met huizen en bordje relevantie en resultaat

Meer informatie

Wil je meer weten over het traineeship? Neem dan contact op met oud-trainee Margot Recter, recterm@noord-holland.nl of Servicedesk Info Personeel, tel. (023) 514 56 06 (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur), e-mail: info.personeel@noord-holland.nl. Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met het projectbureau van Leeuwendaal, tel. (088) 008 68 20. 

Solliciteren?

Meld je aan voor de sollicitatieprocedure via dit aanmeldformulier.

Procedure

Wat Wanneer
Interesse kenbaar maken via link ‘aanmeldformulier’ 29 oktober t/m 28 november 2018 23.59 uur
Informatieochtend (optioneel) 7 november 2018
Maken van testen in ePortfolio  15 - 30 november 2018 tot 16.30 uur
Uitslag 1e selectieronde  10 december 2018
Speeddates/talentendag  13 of 14 december 2018, 9.00 tot 12.30 uur
Uitslag 2e selectieronde 17 - 18 december 2018
Uitnodiging voor assessment  19 december 2018
Assessments bij Leeuwendaal  7 - 18 januari 2019
Uitslag 3e selectieronde 25 januari 2019 
Arbeidsvoorwaardengesprekken 28 - 31 januari 2019 
Start traineeship  1 maart 2019