Geef als trainee de toekomst van Noord-Holland vorm!

14 trainees zijn op 1 januari 2017 bij de provincie begonnen. Zij zetten zich de komende 2 jaar in voor de provincie met de grootste verscheidenheid, van grote stad tot polder en van Amsterdam tot Texel: Noord-Holland. Vanuit hartje Haarlem gaan ze de eerste periode aan de slag met een opdracht voor een van onze directies.

Daarna nemen ze zelf de regie in handen en geven hun eigen traineeship vorm. Zo proeven de trainees van veel verschillende onderdelen van de organisatie en ontwikkelen hun talenten.

Nieuwe trainees 2017

Kijkje in de keuken

De provincie Noord-Holland is altijd op zoek naar jong talent. Daarom nodigen wij je uit voor een 'Kijkje in de Keuken' bij de provincie Noord-Holland op maandag 10 september. Tijdens deze middag krijg je op een interactieve manier informatie over het werk van de provincie en wat je kan verwachten als jonge werknemer. Meld je hier aan

Programma:
•    14.00 uur: inloop met koffie en thee
•    14.30 uur: introductie door Renée Bergkamp, provinciesecretaris
•    14.45 uur: de grote Noord-Holland Kennisquiz
•    15.00 uur: ontmoet de trainee, een vraaggesprek met trainees
•    15.30 uur: Integraal werken? Centraal staat een initiatief waar de provincie zich al langer over buigt: kan het nu wel of kan het echt niet. Binnen 1 uur leer je niet alleen wat er binnen de provincie speelt, maar ervaar je ook de verschillende rollen die de provincie aan kan nemen.
•    16.45 uur: netwerkborrel met jonge ambtenaren van de provincie. 

Vragen? Stel ze aan Margot Recter: recterm@noord-holland.nl.

Ontdek jouw talent

Wil jij ook de regie nemen over jouw carrière en je talenten (verder) ontdekken? Dan is het traineeship bij de provincie Noord-Holland echt iets voor jou! In 2019 start weer een nieuwe traineepool. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Daarnaast hebben we een traineeship in samenwerking met de Metropoolregio Amsterdam. Daarvoor kun je je nu aanmelden. Kijk op www.traineepoolmra.nl voor meer informatie. En reageer op een van onze vacatures!

Ervaringen

Sjirk Prins en Matthijs Boeschoten gingen een dag met gedeputeerde Jaap Bond op pad. Lees hun belevenissen (pdf, 425 kb). 

In onderstaande video's vertellen oud-trainees over hun ervaringen met het traineeship bij de provincie.

  1. Freya Newton
    Oud-trainee Freya vertelt over haar traineeship bij de provincie en haar huidige job
  2. Matthijs Oosterhout
    Trainee Matthijs vertelt over zijn ervaringen met het traineeship bij de provincie
  3. Annemiek van der Weerd
    Trainee Annemiek vertelt over haar traineeship bij de provincie Noord-Holland

Meer informatie

Wil je meer weten over het traineeship? Neem dan contact op met Servicedesk info personeel maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur, tel. (023) 514 5606, e-mail: info.personeel@noord-holland.nl.

Uitgelicht