Starnmeerdijk in Starnmeer afgesloten voor al het verkeer

(18 juni 2019)

De provincie Noord-Holland voorziet een gedeelte van de Starnmeerdijk in Starnmeer van nieuwe asfalt. Deze werkzaamheden vinden plaats van maandagochtend 24 juni 7.00 uur tot en met vrijdagmiddag 28 juni 16.00 uur.

De Starnmeerdijk tussen huisnummer 39 en de aansluiting met de Provincialeweg (N246) is afgesloten voor al het verkeer en voetgangers.

Omrijden van maandag tot en met vrijdag

Bestemmingsverkeer, fietsers en voetgangers kunnen de Starnmeerdijk tijdens de werkzaamheden bereiken via de Middelweg. Tijdens de werkzaamheden kunnen de nood- en hulpdiensten bij spoed altijd passeren. De werkzaamheden vinden overdag plaats. De Starnmeerdijk blijft in de avond en nacht wel afgesloten.

Routekaartje omleiding Starnmeerdijk van 24 tot en met 28 juni 2019

Het project

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud dat de provincie uitvoert aan de N246 en de N244 van Wormerveer tot Alkmaar. Ook de vernieuwing van de Beatrixbrug en de Kogerpolderbrug behoort tot dit project. Verder verbetert de provincie de verkeersveiligheid en de doorstroming. Volgens de huidige planning zijn de werkzaamheden eind 2020 klaar.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland via: 0800- 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op infoN246.nl of via de Facebookpagina Trajectonderhoud N246-N244.

Uitgelicht