Werkzaamheden Schagerweg (N245) in Alkmaar

(14 maart 2019)

De provincie Noord-Holland voert op 18 maart 2019 onderhoud uit aan de verlichting aan de Provincialeweg (N245) in Alkmaar, ter hoogte van De Horn. De werkzaamheden vinden plaats op de rijbaan richting Schagen. Het verkeer wordt langs het werk geleid.

Aanpaste snelheid

De werkzaamheden op de N245 vinden overdag plaats tussen 9.00 en 15.00 uur. Voor het verkeer dat richting het noorden langs het werk rijdt geldt een maximale snelheid van 50 kilometer per uur. Op deze manier kan het werk veilig worden uitgevoerd. Weggebruikers uit de richting van Alkmaar moeten rekening houden met een vertraging van maximaal 5 minuten. Verkeer dat vanuit het noorden richting Alkmaar rijdt heeft geen last van de werkzaamheden.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op de website van Gebiedscontract Midden-Noord en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH).