Is uw onderneming de beste van Noord-Holland?

(21 oktober 2019)

De 14e editie van dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – is op 17 oktober van start gegaan. Noord-Hollandse bedrijven kunnen tot en met 12 januari 2020 worden aangemeld voor de hoogst haalbare onderscheiding in hun provincie.

Plein met kantoorgebouwen
 

Prachtig podium voor bedrijven

Jack van der Hoek, gedeputeerde Economie van de provincie Noord-Holland en nieuwe juryvoorzitter van de OVNH, is enthousiast: "Ondernemerschap is een belangrijke pijler van de Noord-Hollandse economie. En de diversiteit van de bedrijven is enorm. Ik kijk er naar uit om, voor de eerste keer, als juryvoorzitter aan de slag te gaan voor deze mooie verkiezing!"

'Evenement van naam'

Ook jurylid van ABN Amro Ariane Joustra kijkt uit naar de nieuwe editie: "We hebben de OVNH zien uitgroeien tot evenement van naam. De verkiezing wordt door de partners professioneel aangepakt en maakt de parels van ondernemend Noord-Holland zichtbaar. En terecht, want hoewel Noord-Hollanders graag vooral hard werken, mag het ondernemerschap eens per jaar ook zeker gevierd worden. De feestelijke finaleavond is de kers op de taart. Voor de finalisten is het altijd een geweldig compliment om na de zware voorrondes uit honderden aangemelde bedrijven geselecteerd te worden."

Aanmelden kan tot en met 12 januari 2020

Wie worden de opvolgers van Van der Laan (Grootbedrijf), Microtechniek (MKB Midden), Ventis Scheepstimmerwerk (MKB klein) en Karsten Tenten (Publieksprijs)?
Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot en met 12 januari 2020 in één van de drie categorieën aanmelden voor de OVNH. Dat kan via het formulier op www.ovnh.nl. Op de site staan ook de overige criteria voor deelname. De finale van de ONVH vindt plaats op 20 mei 2020 in de Philharmonie te Haarlem.

Partners en sponsors van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: de provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsor), MKB Nederland Amsterdam, ABN AMRO, Nationale Nederlanden, RSM, NH Media, Starletti, Landgoed Duin & Kruidberg en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.