PIM hielp in 2 jaar 275 innovatieve en duurzame ondernemers

(16 oktober 2019)

Programma Investeringsgereed innovatief Mkb (PIM) Noord-Holland viert op 16 oktober zijn 2-jarig bestaan. In de afgelopen 2 jaar heeft PIM innovatieve en duurzame Noord-Hollandse ondernemers geholpen met financieringsvragen.

Opgestapelde euromunten

Gedeputeerde economie, Jack van der Hoek: “Een mooi resultaat! Metropoolregio Amsterdam heeft mede op basis van de successen besloten een extra bijdrage van 150.000 euro toe te kennen aan PIM, zodat in 2020 nog meer ondernemers met goede projecten voor een maatwerktraject in aanmerking komen.”

Een van de ondernemers geholpen door PIM Noord-Holland is Bert van Son van MUD Jeans, een duurzaam jeansmerk gevestigd in Amsterdam. Dit jaar haalde hij met de hulp van PIM Noord-Holland 1 miljoen euro op bij Stichting DOEN en participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland.

Het komende jaar staan de adviseurs van PIM ook weer klaar voor duurzame ondernemers die een financieringsvraag hebben. Hulp nodig bij het aantrekken van financiering? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de adviseurs via de website van PIM.