Werkzaamheden aan Duinweg N502 in Schagen gestart

(08 oktober 2019)

De provincie Noord-Holland is maandag 7 oktober gestart met asfaltwerkzaamheden aan de Duinweg (provinciale weg N502) tussen Groote Keeten en Julianadorp.

Provinciale weg N502 in Noord-Holland

Vanwege de werkzaamheden is de weg is tot en met 11 oktober afgesloten. WaakSaam voert de werkzaamheden uit. 

Omleiding voor gemotoriseerd verkeer

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de Duinweg afgesloten tussen de Helmweg in Groote Keeten en de Callantsogervaart in Julianadorp. Direct aanwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden hun woning/perceel bereiken.
Doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute leidt van de Helmweg en Noorschinkeldijk via de N9 en Callantsogervaart. Raadpleeg de omleidingsroute.

(Brom)fietsers en voetgangers

Het fietspad naast de Duinweg blijft open. Tijdens de werkzaamheden wordt het fietspad ook gebruikt door bromfietsers. Wij vragen de bromfietsers hun snelheid te matigen omwille van de verkeersveiligheid.

Nood- en hulpdiensten

Verkeersregelaars zullen in geval van spoed doorgang verlenen aan nood- en hulpdiensten.

Planning

Het werk duurt van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober, met 12 en 13 oktober als reservedata. De werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur. De weg blijft vanwege verkeersveiligheid ook buiten werktijden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl of kijk op www.waaksaam.com/nieuws.

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, bruggen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op www.waaksaam.com leest u meer over de werkzaamheden.