Provincie Noord-Holland organiseert extra online spreekuur voor getroffen ondernemers

(21 april 2020)

Na de grote animo voor de eerste twee online spreekuren en de vele (aan)vragen van ondernemers, organiseert de provincie Noord-Holland op donderdag 23 april van 16.00 tot 17.30 uur een extra spreekuur om ondernemers te ondersteunen in deze tijden van Corona.

Elektronische calculator

Er zijn voor getroffen ondernemers veel regelingen getroffen op landelijk, provinciaal en lokaal niveau en er zijn veel vragen over de uitvoering van deze regelingen. 

Online spreekuur

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, GO!-NH, Innovatiefonds NH en PIM voeren gezamenlijk deze online spreekuren uit. Het spreekuur start met een bespreking van de verschillende maatregelen, vervolgens gaan adviseurs in 'breakout sessies ', van 5 á 6 ondernemers bij elkaar, in op persoonlijke situaties en vragen van ondernemers. De provincie gebruikt het spreekuur ook om te inventariseren of alle maatregelen afdoende zijn en tegen welke problemen ondernemers aanlopen die mogelijk niet door de huidige maatregelen worden opgelost. Na dit spreekuur is er de mogelijkheid om aanvullende ondersteuning te krijgen.

U kunt zich online aanmelden voor het spreekuur.