Tellussen geplaatst op Nollenweg (N508)

(09 april 2020)

De provincie Noord-Holland plaatst tellussen op de Nollenweg (N508), op de grens van Alkmaar en Heerhugowaard. De Nollenweg (N508) wordt daarom in beide richtingen afgesloten vanaf de aansluiting met de Westerweg (N242), ter hoogte van bedrijventerrein de Overtoom, tot aan de kruising met de Herenweg.

De werkzaamheden vinden plaats van donderdag 16 april 21.00 uur tot vrijdag 17 april 5.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Herenweg, Berenkoog naar de Nelson Mandelabrug en Westerweg (N242), en vice versa.

Werkzaamheden

De tellussen werden tijdens de asfalteringswerkzaamheden van een half jaar geleden verwijderd, maar worden opnieuw aangebracht. Met deze tellussen krijgt de provincie inzicht in de hoeveelheid verkeer dat gebruik maakt van de Nollenweg. 

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de website van Gebiedscontract Midden-Noord of Twitter.