Meet-up: Bereikbaarheid, verkeersdrukte en parkeren

(10 februari 2020)

Op woensdag 19 februari organiseren we een eerste Meet-up in Informatiecentrum HOV in ‘t Gooi in de Riebeeckgalerij. Onderwerp van gesprek is ‘Bereikbaarheid, verkeersdrukte en parkeren in en om de Oosterengweg’. U kunt binnenlopen tussen 14.00 en 17.00 uur.

Naast onze vaste voorlichter zijn bereikbaarheidscoördinator Barbara Brus en Hans van Roekel als projectleider Verkeersmaatregelen aanwezig om u te woord te staan. Beiden zijn namens de gemeente Hilversum betrokken bij het project HOV in ’t Gooi. We zorgen voor koffie, thee en voldoende informatiemateriaal. U bent van harte welkom. 

In de aanloop naar de bouw van busbaan, spoorwegonderdoorgang en natuurbrug  organiseren we elke maand een Meet-up. De ene keer betreft het een inloop en de andere keer organiseren we een lezing. Thema’s die we momenteel in voorbereiding hebben: maatregelen voor nood- en hulpdiensten, bouwmethoden en techniek, inrichting bouwterrein en uitkijkpost. Aankondigingen vindt u op deze pagina en op de www.hovintgooi.nl.