GO!-NH teams presenteren innovaties tijdens NE20 festival

(24 januari 2020)

Na een groeiversnellingsperiode van 3 maanden vond op donderdag 23 januari 2020 het GO!-NH On Stage event plaats.

GO!-NH On Stage in de Beurs van Berlage in Amsterdam

De 16 teams van GO!-NH Accelerator Circulaire Economie 2019 stonden op het podium van het Nieuwe Economie ‘20 festival, georganiseerd door Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland. Hiermee werd de vierde editie van het Acceleratorprogramma beëindigd.

Vanuit de Beurs van Berlage in Amsterdam gaven de GO!-NH-teams een boost aan vernieuwende innovaties op het gebied van circulaire economie, natuurinclusieve landbouw, circulaire relatiegeschenken en de Green Deal Media Challenge van het Mediapark Hilversum. Alle teams presenteerden hun innovaties aan de ruim 100 genodigden waaronder opinieleiders, investeerders en beleidsmakers. Ook waren hun producten de hele dag te bewonderen bij een stand op de beursvloer van het festival. 

De afgelopen 3 maanden werkten de teams met hulp van experts aan hun propositie, groei, ambitie en andere uitdagingen. Ze kregen daarbij begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven. Verder kregen ze coaching om vaardigheden zoals pitchen te ontwikkelen. Lees hier meer over de teams

Deze editie van GO!-NH On Stage vond plaats tijdens het NE20 festival, georganiseerd door MVO Nederland. Gedeputeerde Zita Pels van Circulaire economie opende de middag. Vervolgens werden alle teams geïntroduceerd met een korte video en had dagvoorzitter Judith de Bruijn enkele vragen voor hen in petto. De teams waren de hele dag beschikbaar voor vragen aan de stand en in onze zaal tijdens een breakoutsessie. 

Teams GO!-NH Accelerator Circulaire Economie

Over GO!-NH 

GO!-NH is het groeiversnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland dat startups en mkb’ers ondersteunt bij het op de markt brengen van innovatieve producten en diensten op het gebied van circulaire economie en duurzame mobiliteit. GO!-NH is onderdeel van de mkb innovatie-instrumenten. Met GO!-NH On Stage krijgen deelnemers de kans om launching customers, partners of investeerders te vinden. 

Ook in 2020 vindt er weer een editie van GO!-NH plaats. Eind februari starten de selectiedagen van de Accelerator Duurzame Innovaties. De inschrijving is geopend, meld je aan voor 13 februari. Meer informatie vind je in dit bestand (pdf, 843 kB).