Inloopbijeenkomst HOV Station Beverwijk geannuleerd

(13 maart 2020)

Op donderdag 19 maart hadden de provincie en de gemeenten Velsen en Beverwijk een inloopbijeenkomst gepland om het ontwerp en de inspraakprocedure van het project HOV station Beverwijk toe te lichten. Deze inloopbijeenkomst gaat niet door.

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van die maatregelen is een verbod op bijeenkomsten in heel Nederland met meer dan 100 mensen tot en met 31 maart 2020. De inloopbijeenkomst HOV station Beverwijk die gepland stond op 19 maart in Velsen-Noord gaat daarom niet door en wordt mogelijk verplaatst. We houden u op de hoogte van een eventuele nieuwe datum voor de bijeenkomst, wanneer die bij ons bekend is. Het is uiteraard nog wel mogelijk om op verschillende manieren een inspraakreactie geven. 

De provincie Noord-Holland werkt samen met de gemeenten Velsen en Beverwijk aan 2 nieuwe busbanen bij station Beverwijk en aan een voet-fietsonderdoorgang onder de Velsertraverse.
 

Uitgelicht