Werkzaamheden aan Westerweg (N242) Heerhugowaard

(23 maart 2020)

De provincie Noord-Holland vervangt een lantaarnpaal - vanwege schade - op de Westerweg (N242) in Heerhugowaard.

De Westerweg (N242) tussen het spoorviaduct en de kruising bij de Zuidtangent is in één richting afgesloten op woensdag 25 maart van 9.30 uur tot 14.30 uur. Het autoverkeer komende vanuit Heerhugowaard richting de A9/Alkmaar wordt omgeleid. Voor (brom)fietsers geldt voor beide richtingen een omleiding.

Omleiding autoverkeer

Het autoverkeer uit de richting Heerhugowaard richting de A9/Alkmaar wordt vanaf de kruising met de Zuidtangent en Broekerweg omgeleid over de Zuidtangent naar de Westtangent. Voor het verkeer komende vanaf de A9/Alkmaar blijft de weg open. Wel geldt een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur ter hoogte van de werkzaamheden.

Omleiding (brom)fietsers

(Brom)fietsers worden omgeleid vanaf de kruising met de Zuidtangent en Broekerweg naar de Zuidtangent, W.M. Dudokweg, J.J.P. Oudweg, Abe Bonnemaweg naar de Ashok Bhalotrabrug en Westerweg (N242), en vice versa.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de www.gebiedscontractmiddennoord.nl of Twitter (@ProvincieNH).