Asfaltonderhoud A.C. de Graafweg (N241) van 11 tot en met 15 mei

(06 mei 2020)

De provincie Noord-Holland voert van 11 tot en met 15 mei 2020 werkzaamheden uit op de A.C. de Graafweg (N241) tussen het Verlaat en Langereis.

Er wordt levensduurverlengend onderhoud verricht: het wegdeel wordt schoongemaakt en van een nieuw laagje asfalt voorzien.

Afsluitingen in avonden/nachten

Het werk vindt plaats in de avonden en nachten van maandag 11 tot en met vrijdag 15 mei, tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s ochtends. De weg is tijdens de werkzaamheden in beide richtingen afgesloten tussen het Verlaat en Langereis. Het verkeer wordt via borden omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een vertraging van 5 tot 10 minuten. Vanzelfsprekend geldt dat er alleen gewerkt kan worden als de weersomstandigheden het toelaten. Overdag is de A.C. de Graafweg in beide richtingen normaal toegankelijk.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via de website van Gebiedscontract Midden-Noord of Twitter (@ProvincieNH)