Nachtelijke werkzaamheden aan de N246

(22 mei 2020)

De provincie Noord-Holland voert in de avond en nacht van 25 tot en met 28 mei, tussen 20.00 uur en 5.00 uur, werkzaamheden uit aan de N246 tussen Wormerveer en de aansluiting met de N244.

Verkeer wordt zoveel mogelijk om en om, via een rijdende afzetting, langs de werkzaamheden geleid. Het moet rekening houden met extra reistijd.

Omleiding tussen Ned Benedictweg en Noorddijk

De provincie voert op diverse plekken langs de N246 voorbereidende werkzaamheden uit voor het plaatsen van afschermingsvoorzieningen, zoals een vangrail. Bij de meeste werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een rijdende afzetting, waar het wegverkeer gewoon langs kan rijden. Alleen tijdens het werk tussen de Ned Benedictweg en de Noorddijk wordt de weg afgesloten voor verkeer. Het verkeer kan omrijden via de Industrieweg (Wormerveer), die parallel loopt aan de N246. 

Het project

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud dat de provincie Noord-Holland uitvoert aan de N246 en de N244 van Wormerveer tot Alkmaar. Ook de vernieuwing van de Beatrixbrug en de Kogerpolderbrug maakt deel uit van het project. Verder worden de verkeersveiligheid en de doorstroming verbeterd. 

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800-0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op infoN246.nl of via de Facebookpagina Trajectonderhoud N246-N244.

Uitgelicht