Aanleg groen rond LARGAS-verkeersplein en de enkelstrooksrotonde in Langedijk (N504)

(18 november 2020)

De provincie Noord-Holland voert van 23 november tot en met 1 december 2020 het beplantingsplan uit rond het LARGAS-verkeersplein en de enkelstrooksrotonde in Langedijk (N504).

Nu het LARGAS-verkeersplein en de rotonde al enige tijd goed worden gebruikt en het najaar langzaam vordert, is het tijd voor meer groen. De provincie zaait samen met aannemingsbedrijf Van Gelder de bermen in. Ook wordt de directe omgeving rond de Provincialeweg (N504) van beplanting voorzien. Zo worden er gele en rode zonnehoed, spirea en siergras geplant. Natuurlijk staat verkeersveiligheid voorop: de provincie kiest voor laagblijvende planten, die het zicht op de verkeerssituatie niet belemmeren. 

Geringe hinder op werkdagen 

De uitvoering van het beplantingsplan vindt plaats van 23 november tot en met 1 december, op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. Goed te weten is dat afsluitingen niet nodig zijn. Het verkeer wordt met gepaste snelheid langs het werk geleid. De provincie doet er alles aan om eventuele hinder te beperken; deze zal gering zijn. 

Meer informatie 

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.  Het werk is ook te volgen via de regionale Facebookpagina @westfrieslandnh.