Doe ook mee aan de Week van het Groene Kapitaal

(16 september 2020)

De fabriek van het groene dooimiddel Grass2Grit bezoeken? Of meer te weten komen over natuurinclusief bouwen?

Iedereen kan zich aanmelden voor de vele workshops en bezoeken aan ‘groene’ initiatieven tijdens de Week van het Groene Kapitaal dat op 21 september 2020 start.

De week wordt georganiseerd door Groen Kapitaal. Dat is het netwerkplatform van de provincie Noord-Holland voor initiatieven die de biodiversiteit stimuleren. Andere jaren organiseerde Groen Kapitaal een eendaags netwerkevenement, maar vanwege corona is gekozen voor een week met vooral online activiteiten.

Ook echte bezoekjes

Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven voor diverse online workshops zoals framing, leren fotograferen met je smartphone, wat te doen met al je data en leren innoveren. Ook fysieke bezoeken aan verschillende initiatieven behoren tot de mogelijkheden. Hierbij worden de corona-regels in acht genomen.

Oase

Stemmen voor Gouden Roerdomp

Op maandag 21 september reikt gedeputeerde Esther Rommel de Gouden Roerdomp uit. Tot en met 16 september kan iedereen nog zijn of haar stem geven aan het initiatief dat volgens hen moet winnen. De winnaar krijgt een geldprijs van 2.500 euro en extra begeleiding in het vervolg van hun initiatief.

Op deze pagina stellen de genomineerden zich voor en kan gestemd worden.