Nieuwe belijning op kruisingen Randweg (N512) in Egmond-Binnen

(23 april 2021)

De provincie Noord-Holland verandert de belijning van 2 kruisingen op de Randweg (N512) in Egmond-Binnen.

Het gaat om de kruising met de Sint Adelbertusweg en de kruising met de Herenweg. De nieuwe belijning zorgt ervoor dat de verkeerssituatie overzichtelijker en meer herkenbaar wordt voor weggebruikers. De werkzaamheden vinden plaats op woensdag 28 april van 20.00 uur ’s avonds tot donderdag 29 april 5.00 uur ’s ochtends. 

Verkeersregelaars

Tijdens de werkzaamheden blijven de kruispunten bereikbaar voor het verkeer. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer veilig langs de werkzaamheden te leiden. 

Wens bewoners 

De omgeving vindt de verkeerssituatie op het kruispunt van de N512 met de Sint Adelbertusweg niet veilig en wenst daarom een rotonde op deze plek. Voor de korte termijn past de provincie de belijning aan zodat het kruispunt overzichtelijker wordt. Daarnaast gaat de provincie onderzoeken of het vervangen van het kruispunt door een rotonde tot de mogelijkheden behoort.  

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonende contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Volg dan de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).