Noord-Holland zoekt 6 nieuwe trainees

(01 april 2021)

Vanaf vandaag kunnen jonge talenten solliciteren naar 1 van de 6 traineeplekken bij de provincie Noord-Holland. De nieuwe trainees starten op 1 september 2021.

Een traineeship bij de provincie Noord-Holland betekent 2 jaar lang de kans krijgen maatschappelijk relevant werk te doen, zowel op strategisch als tactisch niveau. Naast verschillende opdrachten hebben trainees trainingen gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast krijgt een trainee van de provincie Noord-Holland begeleiding en ondersteuning van een mentor en een externe coach.

Na 2 jaar krijgen de trainees bij goed functioneren een contract aangeboden. Oud-trainees van de provincie Noord-Holland zijn onder andere aan de slag gegaan als programmanager, (strategisch) beleidsadviseur, coördinator of bestuursadviseur.

Solliciteren naar het traineeship kan tot 2 mei 2021 via deze pagina. Meer informatie over het traineeship en lezen hoe (oud) trainees hun tijd bij de provincie hebben ervaren is te lezen op noord-holland.nl/trainees.