Ilse Zaal bezoekt Dobbi, de winnaar van De Belofte

(16 juli 2021)

Gedeputeerde Ilse Zaal heeft een bezoek gebracht aan Dobbi. Dobbi werd tijdens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2021 uitgeroepen tot winnaar van ‘De Belofte’.

De Belofte is een nieuwe prijs voor jonge Noord-Hollandse bedrijven die zich positief onderscheiden op het gebied van bijvoorbeeld medewerkerstevredenheid, regionale betrokkenheid, innovatie en duurzaamheid. Ilse Zaal overhandigde de prijs tijdens haar bezoek. 
 
Dobbi is een online stomerij & wasservice die kleding thuis ophaalt én binnen 48 uur schoon thuisbezorgt. Tijdens het werkbezoek werd Zaal rondgeleid door oprichters Maurits Tiethoff en Ruben van Pelt. Zij namen haar mee in de bedrijfsvoering van de service van Dobbi: van het aanmelden tot het retourneren door PostNL. Verder is er gesproken over de duurzame insteek van Dobbi; door het stomen, wassen en de logistiek hieromheen zo efficiënt mogelijk in te richten kan de voetafdruk van hun diensten zo klein mogelijk gemaakt worden én gaat kleding langer mee. 

Het werkbezoek eindigde met de officiële prijsuitreiking door Ilse Zaal. Naast de erkenning krijgt Dobbi extra begeleiding door PIM Noord-Holland en Merijn Everaarts (directeur Dopper). 

Finale OVNH Ilse Zaal
Ilse Zaal tijdens de OVNH-finale van 20 mei 2021 digitaal in gesprek met Dobbi