GO!-NH teams schitteren tijdens online festival over duurzame innovatie

(25 juni 2021)

Na een groeiversnellingsperiode van 3 maanden vond gisteren het GO!-NH On Stage event plaats.

De 20 teams van de GO!-NH Accelerator en GO!-NH Growth stonden op het podium van het slotevenement van GO!-NH. Hiermee werden zowel de 6e en 7e editie van het programma beëindigd.

Vanuit H20 Rabobank Esports Campus gaven de GO!-NH Accelerator en Growth teams een boost aan de vernieuwende innovaties op het gebied van Circulaire Economie, Foodtech, Integrale Gebiedsontwikkeling en Evenementen. Alle teams presenteerden hun innovaties aan de bezoekers waaronder opinieleiders, investeerders en beleidsmakers. 

De afgelopen 3 maanden werkten de teams met hulp van experts aan hun propositie, groei, ambitie en andere uitdagingen. Ze kregen daarbij begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven. Verder kregen ze coaching om hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Lees hier meer over de teams

GO!-NH teams op het podium Het podium tijdens het online festival. Foto: GO!-NH

Deze editie van GO!-NH On Stage werd live gestreamd vanuit 2 studio’s in de H20 Esports Campus in Purmerend. Tijdens de opening van de dag ging gedeputeerde Zita Pels van Circulaire Economie van de provincie Noord-Holland in gesprek met een aantal ondernemers. Vervolgens vonden er verspreid over de dag 10 themasessies en sessies van programmapartners van GO!-NH plaats. Tijdens een plenaire lunchsessie werden de teams geïntroduceerd met een korte video en had dagvoorzitter Leonie van der Kruk voor de teams enkele vragen in petto. De gehele dag waren de teams beschikbaar voor vragen en individuele gesprekken in hun eigen online breakoutsessie. 

Zita Pels, gedeputeerde circulaire economie Noord-Holland: “Deze dag ademde weer innovatie, moed en inzet van Noord-Hollandse ondernemers die allemaal zien dat duurzaam en circulair ondernemen de enige toekomst is. Allemaal hebben ze stuk voor stuk met hun innovatie of idee een stukje in handen dat bijdraagt aan onze klimaatdoelen van 2030 en 2050. GO!-NH heeft met deze groep nu 87 alumni. Ik kijk ernaar uit om ze in de toekomst te blijven volgen én weer veel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen en verder te helpen.” 

Over GO!-NH 

GO!-NH is een serie groeiversnellingprogramma’s (accelerators) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf.

GO!-NH heeft 3 verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt. Daarnaast vormt de GO!-NH Academy een laagdrempelige ontmoeting met GO!-NH waarbij masterclasses ook los gevolgd kunnen worden.

GO!-NH is een samenwerking tussen de provincie Noord-Holland, Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Na de zomer gaat een speciaal programma van start voor grotere MKB bedrijven: GO!-NH Scale. Inschrijven voor dit programma kan tot 31 augustus. De nieuwe edities van de Accelerator en Growth starten in het najaar/winter. Meer informatie over de programma’s van GO!-NH vindt u op de website van GO!-NH.