Groot onderhoud Provincialeweg (N504) Langedijk

(11 juni 2021)

De provincie Noord-Holland vernieuwt het asfalt op de Provincialeweg N504 in Noord-Scharwoude tussen de rotonde ter hoogte van bedrijvenpark Breekland en de Voorburggracht.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is dit deel van de Provincialeweg (N504) in beide richtingen afgesloten. Van maandag 14 juni tot en met zaterdag 19 juni tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s ochtends. Het verkeer wordt omgeleid.

Doordat de werkzaamheden alleen in de avond en nacht plaatsvinden kan het zijn dat het verkeer overdag over de onderlaag van het asfalt rijdt. Er geldt dan tijdelijk een snelheidsbeperking. 

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid via de Westerweg (N242) en Schagerweg (N245), en vice versa. Bedrijvenpark Breekland blijft bereikbaar.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen op www.gebiedscontractmiddennoord.nl of op de regionale Facebookpagina