Twijfel je over politiek actief worden?

(18 juni 2021)

Wil je weten hoe het is om politiek actief te zijn? En wil je dat van een politica horen? Volg dan de gratis online training ‘Politieke Entree’ op 23 juni.

De provincie Noord-Holland en Stichting Stem op een Vrouw nodigen vrouwen uit voor de training ‘Politieke Entree’ op woensdag 23 juni. De training vindt plaats van 19.00 uur tot 21.30 uur, via zoom. Aanmelden? Dat kan nu via aanmelden. Op 28 oktober is er een terugkomdag. 

Speciaal voor vrouwen

Politieke Entree is een nieuwe training van de stichting Stem op een Vrouw, speciaal ontwikkeld voor vrouwen die interesse hebben in de politiek en zich willen oriënteren op de mogelijkheid om politiek actief te worden. In deze training leer je meer over hoe de lokale politiek werkt, is er ruimte voor persoonlijke vragen aan een politicus en kom je in contact met gelijkgestemden. Daarnaast verzorgt de provincie Noord-Holland op 28 oktober een terugkomdag voor een ‘kijkje in de keuken’. Wat dit precies inhoudt, hoor je op de training.

Deelname is gratis

De Politieke Entree training zal online plaatsvinden en is voor mensen uit de provincie Noord-Holland. Deelname is gratis! Er is beperkt plek dus geef je snel op en zeg het voort aan vrouwen in je omgeving die echt de politiek in zouden moeten.