Versnellingsprogramma GO!-NH nu ook voor groot MKB

(31 mei 2021)

Grote midden- en kleinbedrijven (MKB) kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het versnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland GO!-NH.

Het nieuwe programma GO!-NH SCALE richt zich namelijk op MKB’ers die al goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun duurzame innovatie uit te breiden naar nieuwe markten of gebieden. Bedrijven kunnen zich tot 31 augustus 2021 inschrijven via de website van GO!-NH. Na de selectie start het programma in september. 

Zita Pels, gedeputeerde Circulaire Economie: “Om volledig circulair en klimaatneutraal te zijn in 2050 hebben we meer en ook grotere ondernemers nodig om de stap te zetten naar duurzaamheid en circulariteit.  Dat we nu met GO!-NH ook bedrijven gaan helpen die al veel verder zijn met hun duurzame werk en de potentie hebben een grotere markt te bedienen, is dan ook goed nieuws in deze tijden van transitie.”

Tijdens het GO!-NH SCALE traject worden bedrijven 6 maanden begeleid via individuele coaching, workshops en matchmaking. Samen met de bedrijven wordt verkend op welke nieuwe markten ze zich gaan richten en wat daarbij komt kijken. Het Scale-programma bereidt de organisatie voor op flinke groeisprongen, door samen een goede ‘go-to-market’-strategie uit te werken onder begeleiding van experts. 

  • Geschikt voor:  Later stage startups, scale-ups en MKB’ers in opschaalfase
  • Kenmerkende vraag: Welke markt(en) ga ik nu als volgende stap aanboren?
  • Omzet (bedrijf/innovatie): 1 – 10 miljoen

GO!-NH Scale 2021

  • Inschrijven via de website
  • Sluiting inschrijving: dinsdag 31 augustus 23.59 uur
  • Selectiegesprekken: 6-9 september (maandag - donderdag)
  • Definitieve selectie: donderdag 9 september 
  • Kosten bij definitieve deelname: eigen bijdrage van € 3.000,- 

De provincie Noord-Holland geeft 5 gratis plekken weg onder de inschrijvingen. 

Meer weten over GO!-NH? 

Op 4 juni is er een Webinar op NH NEXT. GO!-NH-deelnemers Feed The Nomads! en Woodchem vertellen meer over hun ervaringen met GO!-NH. Ook wordt het nieuwe programma GO!-NH Scale verder toegelicht. Kijk op deze website voor meer informatie.  

GO-NH