Winnaars 14e Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

(26 mei 2021)

CLB Groep (Grootbedrijf), Kubbinga BV (MKB Midden) en Laurentius College (MKB Klein) zijn de winnaars geworden van de 14e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

Gedeputeerde Ilse Zaal overhandigde de nieuwe prijs “De Belofte” aan Dobbi. Wijnkoperij Okhuysen werd beloond met de Publieksprijs.

Op het podium van de finaleavond beland je als onderneming niet zomaar. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel. De 33 finalisten lieten zich op de verkiezingsmiddag van hun allerbeste kant zien. Hierna was het aan de jury om per categorie een winnaar te kiezen. Voor deze editie ontving de organisatie wederom een recordaantal aanmeldingen.

Onderscheidend

De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland.

Winnaars

  • De CLB Groep uit De Rijp is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar soft- en hardware ontwikkelt en integreert gericht op monitoring, communicatie en medische alarmering in de zorg.
  • Kubbinga BV uit Volendam is gespecialiseerd in het zelf ontwerpen en produceren van fietsen. De fietsen worden in de gehele EU verkocht en zelfs daarbuiten.
  • Het Laurentius College uit Schiphol is al 11 jaar marktleider op het gebied van stewardess- en hospitality opleidingen.
  • Dobbi uit Hilversum biedt een professionele en innovatieve oplossing om je kleren op afspraak te laten ophalen, reinigen en weer schoon terug te bezorgen.
  • Wijnkoperij Okhuysen uit Haarlem staat al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

Partners en sponsors van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: Provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsor), ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Labré Advocaten, RSM, NH Media, MT/Sprout, MKB Nederland, Behind the Curtain, Landgoed Duin & Kruidberg en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Winnaars Kubbinga BV
(Foto: medewerkers van Kubbinga BV)