Afsluitingen vanwege werkzaamheden fietspad Wierdijk

(19 november 2021)

Op het fietspad Wierdijk in Hollands Kroon is de laatste ronde werkzaamheden gestart. Het gaat om hekwerken, bebording, bestrating en andere afrondende werkzaamheden. Vanaf maandag 22 november 2021 sluit de aannemer een deel van het fietspad af.

Afsluiting

Het deel tussen de Wierschuur in Hippolytushoef en de Zingende Wielen in Den Oever is vanaf maandag 22 november tijdelijk afgesloten. Het is niet mogelijk om de fietsers veilig langs de werkzaamheden te leiden. Bij de andere werkzaamheden kan dat wel, daarom is de rest van het fietspad gewoon open. 

BouwApp

Geïnteresseerden kunnen de werkzaamheden volgen via de BouwApp, te vinden in de App Store van de mobiele telefoon. Aannemer Beentjes GWW heeft een update gedeeld over de nieuwste werkzaamheden. De afsluiting gaat naar verwachting een aantal dagen duren. 

Fietspad Wierdijk

Recreatief fietspad en herstel Wierdijk 

Het project Wierdijk geeft een recreatieve impuls aan de omgeving door in totaal 7 kilometer aan nieuw fietspad aan te leggen. De route is te vinden in de app Fietsknoop. Dit is een project van provincie Noord-Holland met financiering van het Waddenfonds. 

Meer informatie

Omwonenden en weggebruikers met vragen kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie via 0800-0200 600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl. Meer nieuws uit de kop staat op de Facebookpagina.