Lekkage Stuyvesanttunnel (N208) Haarlem verholpen

(25 november 2021)

De provincie Noord-Holland heeft de lekkage in de Stuyvesanttunnel in Haarlem verholpen.

De reparaties aan de voegen van de voetgangerstunnel bij het Carel Reinierszpad, onder de provinciale weg N208, zijn inmiddels afgerond. De lekkage moest nog voor de winter opgelost worden, zodat eventuele gladheid voor voetgangers (door aanvriezen van het water) werd voorkomen. 

In december 2020 zijn ook werkzaamheden aan de Stuyvesanttunnel uitgevoerd om de voeg in de muur waterdicht te maken. Nu is deze opnieuw aangepakt en heeft de gebiedsaannemer ervoor gezorgd dat ook de voeg in de vloer weer waterdicht is. De verwachting is dat het probleem daardoor is verholpen. De komende periode houdt de aannemer de tunnel extra in de gaten om te zien of de lekkage wegblijft.    

Gebiedsaannemer

De gebiedsaannemer BAM/Engie/Krinkels voert in opdracht van de provincie Noord-Holland, voor een totale periode van 10 jaar, al het beheer en onderhoud uit aan de provinciale wegen en vaarwegen. 

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Volg dan de regionale Facebookpagina (@ZuidKennemerlandIJmond).